Taxivervoer

Behoefte aan goed taxivervoer?

Taxivervoer nodig? Schakel dan taxibedrijf Gre-Go in. Ons motto is milieuvriendelijk vervoeren. Wij gaan voor optimale duurzaamheid en snelheid. Dit realiseren wij door onze diensten aan te bieden in twee Tesla taxi’s. Een S-model en X-model. Deze elektrische auto’s rijden volledig op groene stroom. Daarnaast zijn ze compleet uitgerust, zitten ze uiterst comfortabel en rijden ze lekker snel. Interesse in zo’n ware beleving? Bel naar 085-7731730 voor ons taxivervoer.

Informatie over ons taxivervoer

Gre-Go onderscheidt zich op diverse punten van andere taxibedrijven. Zo hebben wij als geen ander milieuvriendelijkheid en duurzaamheid centraal staan. De wereld wordt steeds bewuster. Het duurt niet lang meer voordat alles omgezet wordt op elektrisch. In de (nabije) toekomst zal iedere particulier en elk bedrijf elektrisch rijden. Wij hebben nu alvast die stap gezet. U kunt met onze taxi’s, zonder dat deze extra opgeladen moeten worden, grote afstanden afleggen. Dit maakt het u mogelijk uiterst ontspannen te genieten van een snelle, duurzame en comfortabele rit. Wilt u alvast kennismaken met deze milieuvriendelijke en betaalbare transportwijze? Schakel ons taxivervoer in. Dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. .

taxivervoerMeer informatie over onze taxi’s

Graag informeren wij u over onze twee verschillende Tesla taxi’s. Zo is er het S-model. Deze heeft een indrukwekkend glazen panoramisch dak. De hele rit lang, mits overdag, geniet u van puur daglicht. Bovendien heeft u zicht op het gehele hemeldak. Bestelt u een rit in het X-model? Dan kunt u door een immens grote voorruit een wijdse blik werpen op de wereld voor u. Bovendien is dit model voorzien van een hoge instap. Dit maakt de X-uitvoering uitermate geschikt voor ouderen. Wat verder prettig is om te weten, is dat al onze taxi’s voorzien zijn van onder andere stoelverwarming, luchtvering en supermoderne biofilters. Laatstgenoemden zuiveren de lucht binnenin zo effectief mogelijk van fijnstof. Kortom, ons taxivervoer is milieuvriendelijk, snel én gezond.

Schakel ons taxivervoer in

Heeft u behoefte aan ons snelle, duurzame en comfortabele taxivervoer? Bel naar telefoonnummer 085-7731730 als u onze diensten direct nodig heeft. Wilt u juist een afspraak maken voor een taxirit later vandaag of binnenkort? Geef dan uw wensen aan ons door via ons online contactformulier of per e-mailadres taxi@gre-go.nl. Wij horen graag wanneer wij ons taxivervoer mogen aanbieden aan u.

BEL ONS