Taxibedrijf

Schakel ons taxibedrijf in

Bent u op zoek naar een snel, comfortabel en prettig taxibedrijf? Laat u dan van A naar B brengen door Gre-Go. Bel 085-7731730 en wij staan voor u klaar. Duurzaam vervoer dat is waar wij voor staan. De uitgangspunten duurzaamheid en snelheid realiseren wij optimaal in onze twee Tesla taxi’s. Een S-model en X-model. Twee elektrische auto’s die volledig rijden op groene stroom. Naast deze milieuvriendelijke eigenschappen zijn ze ook nog eens compleet uitgerust, zeer comfortabel en lekker snel. Een eenvoudig taxiritje is via ons taxibedrijf daardoor een ware beleving.

Waarom kiezen voor taxibedrijf Gre-Go?

Omdat wij rijden met Tesla’s, onderscheiden wij ons van andere taxibedrijven op in elk geval de punten duurzaamheid, snelheid en klantgerichtheid. Over enkele jaren zullen steeds meer particulieren en bedrijven elektrisch gaan rijden. Ons taxibedrijf is al zo ver. Onze taxi’s kunnen, zonder extra opgeladen te hoeven worden, zeer grote afstanden afleggen. Hierdoor kunt u bij ons uiterst ontspannen genieten van een snelle, duurzame en comfortabele taxirit. Bent u benieuwd naar deze milieuvriendelijke en betaalbare manier van transport? Vertel aan ons waar u heen wilt en wij staan voor u klaar. 24 Uur per dag en zeven dagen per week.

Informatie over onze taxi’s

taxibedrijfGraag leggen wij u meer uit over onze twee verschillende Tesla taxi’s. Te beginnen met het S-model. Deze is te herkennen aan het indrukwekkende glazen panoramisch dak. Hierdoor kunt u de hele rit genieten van een prachtige blik op het volledige hemeldak. Bovendien heeft u, bij een rit overdag, veel daglicht tot uw beschikking. Het X-model daarentegen heeft een gesloten dak, maar wel een immens grote voorruit. Hierdoor kunt u een wijdse blik werpen op de wereld voor u. Omdat dit model voorzien is van een hoge instap, is deze taxi uitermate geschikt voor ouderen. Tot slot zijn onze taxi’s nog voorzien van onder andere stoelverwarming, luchtvering en supermoderne biofilters die de lucht binnenin zo effectief mogelijk zuiveren van fijnstof. Ons taxivervoer is dus milieuvriendelijk, snel én gezond. Schakel nu ons taxibedrijf in.

Taxibedrijf nodig?

Wilt u ons taxibedrijf direct inschakelen? Bel dan naar telefoonnummer 085-7731730. Heeft u binnenkort een afspraak elders en wilt u de rit daar naartoe graag doorbrengen in een van onze Tesla’s? Maak dan via ons online contactformulier of door een mail te sturen naar taxi@gre-go.nl een afspraak voor die specifieke dag en tijd. Gre-Go is uw snelle, milieuvriendelijke en comfortabele taxibedrijf.

BEL ONS