Taxi

Taxi nodig?

Taxi nodig? Laat u van A naar B brengen door taxibedrijf Gre-Go. Wij staan namelijk voor duurzaamheid en snelheid. Deze beide uitgangspunten kunnen we prima verwezenlijken met onze twee taxi’s. Een Tesla S-model en X-model. Deze elektrische auto’s rijden op groene stroom. Dat maakt ze zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze uiterst comfortabel uitgerust, zeer aantrekkelijk en lekker snel. Wij maken van een eenvoudig taxiritje een ware beleving. Wilt u graag duurzaam vervoerd worden? Bel 085-7731730 en onze taxi staat voor u klaar.

Waarom kiezen voor een taxi van Gre-Go?

Door te rijden met Tesla’s kunnen wij precies die duurzaamheid, snelheid en klantgerichtheid bieden die wij voortdurend voor ogen houden. Deze elektrische auto’s kunnen, zonder extra op te hoeven laden, zeer grote afstanden afleggen. In de (nabije) toekomst rijdt iedereen elektrisch. Via ons taxibedrijf kunt u alvast op een ontspannen, betaalbare en comfortabele manier kennismaken met deze duurzame en milieuvriendelijke manier van transport. U hoeft alleen maar aan te geven waar u heen wilt en wij brengen u er snel naartoe. Wij zijn 24/7 in te schakelen. Schakel onze taxi nu in.

taxiOnze twee modellen

Zoals gezegd werkt ons taxibedrijf met twee verschillende Tesla’s. Het X-model en het S-model. Het S-model is te herkennen aan het indrukwekkende glazen panoramisch dak. U kunt de hele rit lang genieten van een prachtig uitzicht naar het eindeloze hemeldak boven u. Wilt u een ritje maken in het X-model? Dan kunt u, door een immens grote voorruit, een wijdse blik werpen op de wereld voor u. Het X-model is daarnaast een ideale taxi voor ouderen, vanwege de hoge instap. Beide modellen zijn voorzien van onder andere stoelverwarming en luchtvering. Wat ook erg gewaardeerd wordt door onze passagiers, is dat de lucht in beide modellen met supermoderne biofilters zo effectief mogelijk gezuiverd wordt van fijnstof. Dat maakt ons taxivervoer naast milieuvriendelijk en snel ook nog eens erg gezond. Schakel ons taxibedrijf direct in.

Schakel direct onze taxi in

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en comfortabele taxi? Schakel het milieuvriendelijke en duurzame taxivervoer van Gre-Go in. U regelt een ritje in één van onze Tesla’s via telefoonnummer 085-7731730. Een afspraak voor een specifieke dag en tijd met ons taxibedrijf kunt u maken door een bericht achter te laten op ons online contactformulier of door te mailen naar taxi@gre-go.nl. Ontdek waarom een ritje in onze taxi zoveel meer is dan van A naar B gebracht te worden!

BEL ONS