Spoedkoerier

Spoedzending

Wij draaien 24 uur per dag en 7 dagen in de week met onze duurzame Tesla model S en X die volledig elektrisch rijden.
Indien u een spoedzending of spoedmelding heeft komt er per direct een auto naar uw opgegeven adres.
Als dit in een straal van 10km is binnen Groningen dan zijn wij daar ook binnen 10 a 15 min! Mocht het buiten Groningen zijn dan hanteren wij 20 min om bijvoorbeeld naar Assen te komen.

Onze auto’s rijden altijd en kunnen u daarom deze snelle service verlenen met een km bereik van 300km voor spoedgevallen.
Vervolgens hanteren wij de snelste route naar het opgegeven afleveradres met u en/of de zending..

Mocht het zo zijn dat het om een zending, spoedpakket of persoon gaat waarbij u op de hoogte gesteld wilt worden?
Wij sturen u daarom ‘’altijd” een SMS / WhatsApp of een email indien opgegeven, met daarin de bevestiging van de aflevering.

IMG_20170605_214027
IMG_20170605_212655

Binnen heel Europa

Mocht er onderweg zich een probleem voordoen zoals een file, incident of opstoppingen? Dan zorgen wij dat we de bestemming binnen de tijd gaan halen door een andere route te nemen.
Is hier te weinig tijd voor dan stellen wij u per direct op de hoogte per telefoon zodat u bent geïnformeerd en te volgende stappen kan ondernemen.

Directe spoedlevering is mogelijk binnen heel Europa met onze elektrische Teslas die onder normale omstandigheden 400 km kunnen rijden op 1 accu.
Bij deze spoedleveringen is tijd nogal enorm van belang. Daarom hanteren wij 300km vanaf de plek waar wij een pakket op moeten halen en weer naar toe moeten brengen, zodat wij u de garantie kunnen geven dat uw aanvraag geleverd kan worden!

Soms komt het voor dat het een enorm lange rit is binnen Europa. Dan zullen wij u per direct informeren hoeveel tijd hiervoor aanwezig is, gezien we de auto tussentijds op moeten laden bij de verschillende Tesla superchargers binnen heel Europa. Het laden neemt 60 min in beslag om de accu weer geheel vol te laden. We zijn niet altijd een 60 min nodig om de gewenste bestemming te halen, vandaar dat wij dit direct willen kort sluiten zodat het allemaal duidelijk is en de klus behaald kan worden.

BEL ONS