Taxi Nuis

Taxibedrijf in Nuis

Taxi nodig in Nuis? Maak dan kennis met taxibedrijf Gre-Go. Gre-Go staat voor Green&Go. Luxe, snelheid en duurzaamheid zijn dan ook de kernpunten bij ons bedrijf. Ons taxivervoer is volledig groen en op deze manier willen wij aan een duurzame en groene toekomst werken. Als taxibedrijf rijden wij rond met twee luxueus uitgeruste Tesla’s. Een Tesla is een volledig elektrische auto die rijdt op groene stroom. Wilt u ook een stille en comfortabele rit beleven in onze taxi? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-7731730. Wij staan graag voor u klaar in Nuis.

Schakel ons in voor duurzaam en snel taxivervoer in Nuis

nuisHet jonge taxibedrijf Gre-Go is opgericht door Jordie Batstra. Wij focussen ons op snelheid, duurzaamheid en klantgerichtheid. De twee Tesla’s zijn van alle gemakken voorzien, zodat u zich helemaal comfortabel voelt gedurende de rit. Een Tesla kan een enorme afstand afleggen, zonder dat hij moet stoppen om op te laden. Wij staan voor taxivervoer dat meewerkt aan een groene en schone toekomst. Wilt u de luxe Tesla taxi zelf ervaren? Dat kan eenvoudig door ons te bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar.


Een taxi bij ons taxibedrijf Gre-Go

Kiest u voor ons taxivervoer in Nuis? U kunt door ons in twee verschillende modellen Tesla’s worden rondgereden. Tesla Model S en Model X. Tesla Model X is een SUV en Model S is een sedan. Beide auto’s behoren tot de snelste en veiligste auto’s ter wereld. Daar komt bij dat zij zeer comfortabel zijn. Zo kunt u tijdens de rit bijvoorbeeld gebruikmaken van stoelverwarming. Ze beschikken daarnaast over veel ruimte voor de passagiers. Met hun enorme bereik is deze taxi in staat u door heel Nederland te vervoeren. Een rit bij Gre-Go taxi levert een fijne en bijzondere ervaring op. Bel dus snel voor een reservering vanuit Nuis.


Maak een afspraak voor ons taxivervoer vanuit Nuis

Wilt u meer te weten komen over ons fijne en snelle taxivervoer in Nuis? Of wilt u direct kennismaken met ons taxibedrijf? Onze taxichauffeurs staan graag voor u klaar. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 085-7731730. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een taxi te reserveren. Dit kunt u doen via het online contactformulier op onze website. Mailen kunt u doen via het e-mailadres taxi@gre-go.nl. Wij willen u graag vervoeren van en naar Nuis.

BEL ONS