Taxi Marum

In een korte tijd naar Marum

Zoekt u een taxi in Marum? Kies dan voor taxibedrijf Gre-Go. Dan kiest u voor een snelle en duurzame manier van vervoer in Marum. Wij rijden in een milieuvriendelijke taxi van Tesla die u snel naar uw bestemming brengt. Duurzaamheid en het milieu worden steeds belangrijker, hierdoor kiezen wij ervoor om ons taxivervoer met de milieuvriendelijke elektrische auto’s van Tesla aan te bieden. Deze auto’s zijn elektrisch en rijden op groene stroom en hebben meerdere aantrekkelijke opties. Wij zorgen ervoor dat taxivervoer een ware beleving wordt in Marum. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Gre-Go? Bel dan naar 085-7731730 en wij zorgen voor het taxivervoer.

Taxivervoer van Gre-Go in Marum

Wij als taxibedrijf een nieuwkomer op de markt. Ons taxibedrijf kenmerkt zichzelf met duurzaam en milieuvriendelijk taxivervoer. Het bedrijf is opgericht door de jonge ondernemer Jordy Batstra. Waarbij hij een duurzame visie heeft waar de klant centraal staat. Wij hebben voor ons taxivervoer de beschikking over twee grote Tesla auto’s. Deze zijn in staat om grote afstanden af te leggen zonder dat zij tussendoor hoeven op te laden. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en hier wil ons taxibedrijf ook aan bijdragen door elektrisch te rijden. Kies voor de duurzame manier van ons taxivervoer en schakel ons in als taxibedrijf. U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken. Neem contact met ons op vanuit Marum en beleef elektrische luxe in onze taxi.


Waarom u kiest voor onze taxiMarum

Wij hebben als taxibedrijf de beschikking over twee verschillende Tesla’s. Onder andere een X- en S-model. Dit zijn allebei luxe elektrische auto’s, maar het verschil zit hem in het uitzicht. Het S-model is uitgerust met een panoramisch glazen dak. Hierdoor wordt uw taxi beleving versterkt met een mooi uitzicht. Het X-model kenmerkt zichzelf door zijn grote voorruit. Hierdoor heeft u een breder zicht en kunt u genieten van de omgeving tijdens uw taxirit. Voor ouderen is het X-model ook ideaal. Dit komt doordat deze een hoge instap heeft. Beide modellen zijn luxe uitgevoerd en beschikken over stoelverwarming en luchtvering. In beide uitvoeringen wordt de lucht gefilterd door biofilters, wat zorgt voor schone lucht zonder fijnstof. Zoals u al merkt is het rijden in een taxi van ons een ware beleving van taxivervoer in Marum.


Wilt u van of naar Marum? Schakel ons taxibedrijf in

Bent u enthousiast gemaakt door onze duurzame en luxe taxi’s? En wilt u in Marum ook ons taxivervoer beleven? Benader dan Gre-Go en bel ons op: 085-7731730 als u meteen van onze service wilt genieten. U kunt onze taxi ook gebruiken in DelfzijlGroningenAppingedamLeek, Hoogezand-SappemeerDrachtenRodenHarenNuis, Eelde en Zuidhorn. Wilt u later gebruik maken van onze service? Vul dan ons online contactformulier in of stuur een mail naar taxi@gre-go.nl. Het luxe en duurzame taxibedrijf in Marum.

BEL ONS