Taxi Leek

Uw taxibedrijf in Leek

Taxi nodig in Leek? Maak dan kennis met taxibedrijf Gre-Go. Gre-Go staat voor milieuvriendelijk vervoer. Speerpunten van ons taxibedrijf zijn dan ook duurzaamheid, luxe en snelheid. Wij hebben altijd de wens gehad om een schone manier van taxivervoer te realiseren. Dit is gelukt met het rijden met de groene en luxueus uitgeruste Tesla’s. De Tesla is een elektrische auto, die rijdt op groene stroom. Wilt u ook een rit meemaken in deze stille en comfortabele taxi? Dan kunt u ons bellen via 085-7731730. Wij staan als taxibedrijf graag voor u klaar in Leek.

Ons taxivervoer in Leek

Taxibedrijf Gre-Go is opgericht door Jordy Batstra. Het jonge bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, snelheid en klantgerichtheid. Wij rijden met twee luxueus uitgevoerde Tesla’s die van alle gemakken zijn voorzien. De Tesla’s bieden de mogelijkheid om zeer lange afstanden af te leggen, zonder dat de taxi moet worden opgeladen. Met dit taxivervoer willen wij als taxibedrijf een stap zetten naar een groene toekomst. Wilt u ook genieten van de stilte en de luxe in onze taxi vanuit Leek? Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week op te roepen.


Het voordeel van onze taxiLeek

Als taxibedrijf maken wij gebruik van twee verschillende Tesla’s. Tesla Model S en Model X. Tesla Model S is een sedan en Model X is een SUV. Beide modellen zijn een van de snelste en veiligste elektrische auto’s ooit. Beide auto’s hebben een enorm bereik wat betreft het aantal kilometers en beschikken over een enorm veel ruimte. De taxi is uitgerust met stoelverwarming en luchtvering. Ook wordt de lucht in beide uitvoeringen met supermoderne biofilters zo effectief mogelijk gezuiverd van fijnstof. De taxi is naast comfortabel en luxe dus ook zeer prettig en gezond. Zo wordt een rit met ons taxivervoer van of naar Leek een hele mooie en bijzondere ervaring.


Neem contact op voor taxivervoer van en naar Leek

Wilt u ook gebruik maken van onze luxe en prettige taxivervoer in Leek? Neem dan contact op met ons taxibedrijf en bel naar 085-7731730 wanneer u ons direct nodig heeft. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een taxi te reserveren. U kunt een afspraak maken voor specifieke tijd en dag via ons online contactformulier. Dit kan ook via het e-mailadres taxi@gre-go.nl. Wij zorgen dat u een fijne en snelle rit ervaart van of naar Leek.

BEL ONS