Taxi Groningen

Taxi in Groningen nodig?

Heeft u in Groningen een taxi nodig om u van A naar B te brengen? Schakel dan taxibedrijf Gre-Go in. Ons taxivervoer wordt namelijk aangeboden in elektrisch rijdende Tesla taxi’s. Deze rijden op groene stroom. Dit betekent dus duurzaam vervoerd worden. Op ons wagenpark treft u een S-model en een X-model aan. Omdat deze auto’s over zeer mooie en milieuvriendelijke eigenschappen beschikken, wordt een simpel taxiritje voor u al snel een ware belevenis. Bent u benieuwd naar de taxi’s van ons taxibedrijf? Schakel ons in door te bellen naar 085-7731730 en wij komen naar Groningen.

Zo werkt ons taxivervoer

Ons taxibedrijf is een flexibel, jong en duurzaam bedrijf. Bij ons bent u zeker van een prima service en bereikbaarheid. Zo biedt ons taxibedrijf taxivervoer aan in heel Nederland. En wij staan 24/7 voor u klaar met onze opgeladen taxi. Gre-Go is recent opgericht door Jordy Batstra. Deze jonge ondernemer, met groot hart voor duurzaamheid, snelheid en klantgerichtheid, heeft twee Tesla’s aangeschaft voor zijn taxibedrijf. Hiermee kan hij door heel Nederland rijden, zonder te hoeven opladen. Elektrisch rijden is de toekomst. Gre-Go zet graag nu al deze stap. Doet u met ons mee? Vertel ons wanneer u onze taxi in Groningen nodig heeft.

Met welke taxi helpen wij u in Groningen?Groningen

Taxibedrijf Gre-Go heeft twee Tesla’s tot zijn beschikking. Een X- en S-uitvoering. In beide taxi’s geniet u van onder andere luchtvering en stoelverwarming. Wist u dat de lucht in deze auto’s met supermoderne biofilters zo effectief mogelijk gezuiverd wordt van fijnstof? Hierdoor is ons taxivervoer niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg gezond. Vanuit het X-model kunt u vanuit de taxi een weidse blik werpen op de wereld voor u, door een immens grote voorruit. Deze taxi heeft tevens een hoge instap. Handig voor ouderen die met onze taxi van A naar B willen komen. Vanuit het S-model kunt u een blik werpen op de wolkenhemel via het panoramisch glazen dak. Kortom, ons taxivervoer is altijd een ware belevenis. Met welk model wilt u van of naar Groningen gebracht worden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Benader ons taxibedrijf vanuit Groningen

Heeft u taxivervoer nodig van of naar Groningen? Plan ons direct in of maak een afspraak voor een bepaalde dag en tijd. Laat uw wensen aangaande ons taxivervoer achter op ons online contactformulier. U kunt uw wensen ook mailen naar e-mailadres taxi@gre-go.nl. Voor direct contact kunt u het beste bellen naar telefoonnummer 085-7731730. Wij helpen u graag op een duurzame, milieuvriendelijke en snelle manier van of naar Groningen.

BEL ONS