Taxi Eelde

Taxi naar airport Eelde

Taxi nodig naar airport Eelde? Wij zijn taxibedrijf Gre-Go. Wij brengen u snel en duurzaam van a naar b. Wij vinden het milieu als taxibedrijf zeer belangrijk. Hierdoor hebben wij ook de keuze gemaakt om ons taxivervoer aan te bieden met de elektrische auto’s van Tesla. Deze auto’s rijden op groene stroom en hebben meerdere aantrekkelijke eigenschappen. Het taxivervoer is bij ons een ware beleving. Nieuwsgierig geworden? Bel naar 085-7731730 en wij brengen of halen u op bij airport Eelde.

Kies voor taxivervoer van Gre-Go in Eelde

Ons taxibedrijf is een nieuwe speler op de markt. Gre-Go is een duurzaam, jong en flexibel taxibedrijf opgericht door Jordie Batstra. Deze jonge ondernemer maakt taxivervoer duurzaam, snel en met oog op de wensen van zijn klanten. Voor ons taxivervoer maken wij gebruik van twee grote Tesla auto’s. Onze Tesla’s kunnen zeer grote afstanden afleggen zonder voor een lange periode te hoeven op te laden. Wij zijn van mening dat de toekomst duurzaam wordt en om een goede stap in de toekomst te zetten kiezen wij voor elektrisch. Wilt u ook de duurzame beleving van ons taxivervoer ervaren? Benader dan ons taxibedrijf. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Bel ons vanuit Eelde en ervaar de beleving van onze taxi.


 

Waarom te kiezen voor onze taxi?

Wij hebben als taxibedrijf de beschikking over twee verschillende Tesla’s. Dit is een X- en een S-uitvoering. Ondanks dat deze beide elektrisch zijn, zit er toch verschil in deze auto’s. Panoramisch glazen daken zitten in het S-model, waardoor u kunt genieten van de hemel boven u. Het X-model is als taxi uitgerust met een zeer grote vooruit, waardoor u maximaal kunt genieten van het zicht tijdens uw reis. Ook heeft het X-model een hoge instap. Door deze hoge Veendaminstap wordt het voor ouderen makkelijker om in te stappen in de taxi. In beide modellen zit stoelverwarming en luchtvering. Deze modellen beschikken ook over hypermoderne biofilters die voor u de lucht reinigen van fijnstof. Hierbij zijn wij niet alleen milieubewust bezig, maar ook gezond voor onze klanten. Het rijden in een taxi van Gre-Go is een echte beleving wanneer u van of naar airport Eelde wordt gebracht. Wij doen onze best om u het ritje van u leven te bezorgen.


Schakel ons taxibedrijf in vanuit Eelde

Zoekt u taxivervoer dat u snel, veilig en duurzaam vervoert van of naar airport Eelde? Bij Gre-Go taxivervoer bent u dan aan het juiste adres. U kunt ons bellen op: 085-7731730 voor als u ons meteen wilt inschakelen. Wilt u in de toekomst gebruik maken van ons taxivervoer? U kunt dan een afspraak maken door ons online contactformulier in te vullen of via taxi@gre-go.nl. Wij zijn hét taxibedrijf voor u van en naar airport Eelde.

BEL ONS