Taxi Drachten

In no time van en naar Drachten met onze taxi

Zoekt u een taxi in Drachten? Neem dan contact op met taxibedrijf Gre-Go. Bij ons staan duurzaamheid en snelheid hoog in het vaandel. De wens milieuvriendelijk en snel taxivervoer aan te bieden, realiseren wij door te rijden met Tesla’s. Elektrische auto’s op groene stroom. Deze auto’s beschikken over zeer aantrekkelijke eigenschappen. Hierdoor wordt uw eenvoudige taxiritje een ware beleving. Benieuwd? Bel naar 085-7731730 en ons taxibedrijf staat direct voor u klaar in Drachten.

Waarom ons taxivervoer inschakelen in Drachten?

Taxibedrijf Gre-Go is een jong, duurzaam en flexibel bedrijf, opgericht door Jordy Batstra. Bij ons staat duurzaamheid, snelheid en klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel. Om deze punten volledig tot uiting te kunnen brengen, bieden wij taxivervoer aan in twee Tesla’s. Met dit elektrisch taxivervoer kunnen wij, zonder op te hoeven laden, zeer grote afstanden afleggen. Ons taxibedrijf zet daarmee al een goede stap richting de toekomst, waarin duurzaamheid essentieel is. Bent u ook al klaar voor onze duurzame taxi? Schakel ons taxibedrijf dan in. Dit kan altijd, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Benader ons vanuit Drachten en geniet van een ritje in onze Tesla taxi.


De voordelen van onze taxi

DrachtenOns taxibedrijf biedt zijn diensten aan in twee verschillende Tesla’s. Wij hebben een X- en een S-uitvoering. De verschillen tussen beide zitten onder andere in het uitzicht. In het S-model kunt u door het panoramisch glazen dak genieten van een prachtig uitzicht naar boven. In het X-model daarentegen werpt u, door een immens grote voorruit, een wijdse blik op de wereld voor u. Daarnaast is het X-model voorzien van een hoge instap. Een ideale taxi voor ouderen dus. Allebei de modellen zijn voorzien van stoelverwarming en luchtvering. Ook wordt de lucht in beide uitvoeringen met supermoderne biofilters zo effectief mogelijk gezuiverd van fijnstof. Kortom, onze taxi is naast milieuvriendelijk ook nog eens erg gezond voor u als passagier. Ons taxivervoer is meer dan simpelweg van A naar B gebracht te worden. Onze taxi levert u graag een ware beleving als u van of naar Drachten wilt.


Benader ons taxibedrijf vanuit Drachten

Taxi nodig in Drachten? Op zoek naar snel, veilig en prettig taxivervoer in Drachten? Schakel het milieuvriendelijke taxivervoer van Gre-Go in. U belt ons via 085-7731730 als u ons direct nodig heeft. Heeft u onze diensten later nodig? Maak dan een afspraak voor een specifieke dag en tijd via ons online contactformulier of via taxi@gre-go.nl. Wij zorgen dat u in no time van of naar Drachten gebracht wordt!

BEL ONS