Taxi Appingedam

Snel van en naar Appingedam met onze taxi

Zoekt u een taxi in Appingedam? Kies dan voor taxibedrijf Gre-Go. Wij hebben duurzaamheid en snelheid hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen wij voor milieuvriendelijk vervoer. Wij bereiken deze uitgangspunten door te rijden met elektrisch opgeladen Tesla’s. Voor ons taxivervoer gebruiken wij een S-model en een X-model. Omdat deze auto’s over zeer aantrekkelijke eigenschappen beschikken, toveren ze een eenvoudig taxiritje om tot een ware belevenis. U bereikt ons taxibedrijf door te bellen naar 085-7731730 vanuit Appingedam.

Meer over ons taxivervoer van en naar Appingedam

Taxibedrijf Gre-Go is nog niet zo lang geleden opgericht door Jordy Batstra. Deze jonge ondernemer verstaat het belang van duurzaamheid, snelheid en klantgerichtheid zeer goed. Daarom heeft hij twee Tesla’s aangeschaft. Hiermee kan hij taxivervoer van zeer grote afstanden afleggen, zonder te hoeven opladen. Elektrisch taxivervoer is de toekomst. Ons taxibedrijf biedt dit nu al aan. Wilt u ook al gebruik maken van zo’n duurzame taxi? U kunt ons taxibedrijf ten allen tijde inschakelen. 24 Uur per dag en zeven dagen per week. Neem contact met ons op vanuit Appingedam voor een ritje in onze milieuvriendelijke taxi.


De voordelen van onze taxiAppingedam

Op het wagenpark van ons taxibedrijf staan twee Tesla’s. Wij beschikken over een X- en een S-uitvoering. Beide auto’s hebben onder andere stoelverwarming en luchtvering. Ook wordt de lucht binnenin met supermoderne biofilters zo effectief mogelijk gezuiverd van fijnstof. Onze taxi is daarmee niet alleen een milieuvriendelijke, maar ook een zeer gezonde optie. Het S-model is voorzien van een panoramisch glazen dak. Het X-model daarentegen biedt u een wijdse blik op de wereld voor u, door een immens grote voorruit. Omdat het X-model is voorzien van een hoge instap, is deze taxi ideaal voor ouderen. Kortom, onze diensten bieden u meer dan eenvoudig taxivervoer. Wij leveren ware belevenissen. Bestel onze taxi vanuit Appingedam en ontdek onze mooie voordelen zelf!


Bestel ons taxibedrijf vanuit Appingedam

Bent u op zoek naar snel, veilig en klantvriendelijk taxivervoer in Appingedam? Kies voor het taxivervoer van Gre-Go. Bel ons direct via 085-7731730 als u ons nu nodig heeft. Wilt u een afspraak inplannen voor een specifieke dag en tijd? Vul dan ons online contactformulier in of mail naar taxi@gre-go.nl. Wij brengen u graag van Appingedam naar uw bestemming en weer terug!

BEL ONS