Taxi Hoogezand-Sappemeer

Taxi in Hoogezand-Sappemeer?

Zoekt u een taxi in Hoogezand-Sappemeer? Schakel dan Gre-Go in. Wij bieden taxivervoer aan in volledig elektrische Tesla taxi’s. Deze rijden op groene stroom. Dit betekent dat u duurzaam vervoerd wordt. De Gre-Go taxi’s bestaan uit een model S en een model X. Beide verschillen enorm van elkaar qua volume en opties. Lees verder als u meer wilt weten over de taxi’s van ons taxibedrijf. Heeft u onze taxi direct nodig? Bel dan nu naar 085-7731730 en wij komen direct voor u naar Hoogezand-Sappemeer toe.

Informatie over ons taxivervoer

We zijn een flexibel, jong en duurzaam taxibedrijf dat garant staat voor service en bereikbaarheid. Ons taxibedrijf biedt taxivervoer aan in heel Nederland. Onze taxi is 24/7 in te schakelen. U kunt dus op elk gewenst moment van de dag onze chauffeurs bellen. Gre-Go is opgericht door de jonge ondernemer Jordy Batstra. Batstra heeft twee Tesla’s aangeschaft. Hiermee kan hij helemaal vanuit Groningen naar Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Den Haag rijden, zonder te hoeven opladen. Elektrisch rijden is de toekomst. Taxibedrijf Gre-Go zet graag nu al deze duurzame en milieuvriendelijke stap. Wilt u ook van of naar Hoogezand-Sappemeer in onze Tesla taxi? Schakel ons direct in.


Met welke taxi wilt u van of naar Hoogezand-Sappemeer?Hoogezand-Sappemeer

Taxibedrijf Gre-Go beschikt over een X- en S-uitvoering. Beide zijn Tesla-modellen, voorzien van luchtvering, stoel- en stuurverwarming. Uitzonderlijk is dat de lucht met supermoderne biofilters zo effectief mogelijk is gezuiverd van fijnstof. Dit maakt ons taxivervoer heerlijk om te ervaren. De X-uitvoering kenmerkt zich door een immens grote voorruit. Hierdoor beschikt u vanuit de taxi over een weidse blik op de wolkenhemel. Door de hoge instap is deze taxi uitermate geschikt voor ouderen. Praktisch is ook dat de chauffeur van binnenuit via een scherm alle deuren kan openen en sluiten. De S-uitvoering heeft ook zeer bijzondere eigenschappen. Zo kunt u vanuit deze taxi moeiteloos uw ogen naar boven richten en staren door het panoramisch glazen dak. Een ware belevenis! Geef aan ons door welk taxivervoer u wenst in Hoogezand-Sappemeer.


Wanneer heeft u ons taxibedrijf nodig in Hoogezand-Sappemeer?

U kunt ons uiteraard direct vanuit Hoogezand-Sappemeer inschakelen als u taxivervoer behoeft, maar u kunt ons ook reserveren voor een rit over een tijdje. Wilt u alvast zeker zijn van degelijk taxivervoer? Geef dan via ons online contactformulier, e-mailadres taxi@gre-go.nl of telefoonnummer 085-7731730 door wanneer u onze dienst behoeft. Wij brengen u dan graag vlot, veilig en vriendelijk van of naar Hoogezand-Sappemeer toe.

BEL ONS