Taxi Delfzijl

Taxi nodig in Delfzijl?

Zoekt u een taxibedrijf in Delfzijl? Bel dan nu naar Gre-Go. Ons taxivervoer wordt aangeboden in volledig elektrische Tesla taxi’s die rijden op groene stroom. Wij kunnen u vervoeren in een model S en een model X. Beide modellen beschikken over mooie eigenschappen en maken van een eenvoudig ritje van A naar B een ware ervaring. Benieuwd naar de taxi’s van ons taxibedrijf? Schakel onze duurzame taxi’s in door te bellen naar 085-7731730. Dan zien wij u zometeen in Delfzijl.

Meer informatie over ons taxivervoer

Ons taxibedrijf staat bekend als een flexibel, jong en duurzaam bedrijf. Wij staan garant voor een prima service en bereikbaarheid. Ons taxibedrijf biedt taxivervoer aan in heel Nederland. U kunt onze taxi 24/7 inschakelen. Onze chauffeurs mogen dus op elk moment van de dag gebeld worden. Gre-Go is opgericht door Jordy Batstra. Deze jonge ondernemer heeft twee Tesla’s aangeschaft waarmee hij helemaal vanuit Groningen naar Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Den Haag kan rijden, zonder te hoeven opladen. Elektrisch rijden is duurzaam en milieuvriendelijk, en daarmee de toekomst. Taxibedrijf Gre-Go is al zover. U ook? Schakel nu onze taxi in om van of naar Delfzijl te komen.


Met welke taxi mogen wij naar Delfzijl?

DelfzijlTaxibedrijf Gre-Go heeft een Tesla X- en S-uitvoering tot zijn beschikking. Beide zijn voorzien van onder andere luchtvering en stoelverwarming. De lucht in de taxi’s wordt met supermoderne biofilters zo effectief mogelijk gezuiverd van fijnstof. Dit maakt ons taxivervoer niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg gezond voor uzelf. De X-uitvoering beschikt over een immens grote voorruit. Zo kunt u vanuit de taxi een weidse blik werpen op de wereld voor u. Daarnaast heeft deze taxi een hoge instap. Dit maakt hem uitermate geschikt voor ouderen. De S-uitvoering beschikt over een panoramisch glazen dak. Hierdoor kunt u vanuit deze taxi een blik werpen op de prachtige wolkenhemel boven u. U begrijpt, ons taxivervoer is een ware belevenis. Wilt u ook op een prettige manier van of naar Delfzijl gebracht worden? Schakel ons direct in of maak een afspraak.


Schakel ons taxibedrijf in vanuit Delfzijl

Schakel ons direct vanuit Delfzijl in. Of reserveer ons taxivervoer voor een rit over een tijdje. Dan bent u alvast verzekerd van degelijk en duurzaam taxivervoer. U kunt uw wensen achterlaten op ons online contactformulier, mailen naar e-mailadres taxi@gre-go.nl of u belt naar telefoonnummer 085-7731730. Wij horen graag wanneer wij u van of naar Delfzijl mogen brengen.

BEL ONS